georgia

Cu ce pot ajuta moldovenii Georgia?


Situaţia din Georgia devine tot mai critică cu fiecare oră. Majoritatea paginilor informaţionale georgiene sunt blocate, iar spaţiul mediatic de pe net continuă să fie destul de sărac în amănunte şi informaţii veridice.

Ceea ce ar putea face utilizatorii de internetului din Moldova cel mai bine, în opinia mea este, susţinerea mediatică. Prin simpla explorare a netului în căutarea paginilor „alternative” georgiene, contactarea persoanelor care se află în Georgia (chiar prin skype, ICQ etc), traducerea ştirilor operative din engleză, rusă în română şi invers am putea contribui esenţial la susţinerea fraţilor georgieni!

Va rog să interveniţi cu idei şi soluţii.

Nu vă leneviţi, acţionaţi. Prin lucruri mici se pot face fapte mari!

Reclame
Standard

Un gând despre „Cu ce pot ajuta moldovenii Georgia?

  1. valeriu zice:

    Foarte corect! Pentru Georgia conteaza foarte mult acum sa-i fie inteleasa cauza. Cu cati mai multi oameni vor da dreptate Georgiei cu atat mai ne-inzadar vor fi jervele aduse de tara asta, care prin secole a avut mult de suferit din cauza intereselor imperialiste ale rusiei.
    Ma mira pozitia Uniunii Europene, care conform declaratiilor nu vrea sa se puna rau cu rusii si incearca doar sa impace partile. Inteleg, rusia de azi e destul de puternica (ma refer si la resursele energetice de care mai mult sau mai putin depinde Europa) dar, tot asa tarile occidentale inchideau ochii la cresterea agresivitatii si puterii militare a Germaniei dupa ’33. Multi vor zice ca sunt diferente mari intre situatia de atunci si cea actuala, dar pe fonul scumpirii carburantilor, pe langa intersele geopolitice, se va incerca sa se ia sub control sursele energetice.
    Cel putin mi se pare straniu ca rusia zice ca inceteaza inaintarea in teritoriul georgian imediat dupa ce a fost distrusa (sau poate si ocupata zona adiacenta. nu dispun de informatii oficiale) conducta Baku-Tbilisi-Ceyhan.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s