Degradare

ONG-urile pro-homo din nou ameninta societatea


ONG-urile care se ocupă activ cu lobby pro-homosexual, continuă să sfideze întreaga societate civilă şi statul. „Legea va fi adoptată până la sfârşitul acestui an” afirmă cu tupeu aceste organizaţii, care cer cu insistenţă guvernului „să remită legea parlamentului spre aprobare”.

Primăvara acestui an a demonstrat care este atitudinea populaţiei faţă de felul de „iniţiative antidiscriminatorii”, iar orice insistenţă şi impunere în stil stalinist al unor valori străine poporului nostru ar putea să se reverse într-o revoltă, care ar face pe mulţi ideologi ai liberalismului să-şi regrete poziţiile…

a se vedea reportajul de la ProTV

Reclame
Standard

3 gânduri despre „ONG-urile pro-homo din nou ameninta societatea

 1. Andrei zice:

  Octaviane, ai tu ce ai cu aceasta categorie sociala… Unde este toleranta, libertatea de a alege pentru fiecare ce sa faca si ce sa nu faca? Toleranta de tip europeana (apropo, parca ne declaram europeni si vrem sa construim europa la noi acasa ) are la baza ei asa o conceptie: „traieste si lasa pe altii sa traiasca” (Live and let live). Aceasta idee nu prea se prinde in RM. Oare de ce ar trebui societatea sa reactioneze atit de dur la manifestatiile lor? Lasa-i sa tipe daca vor, legea oricum nu va fi aprobata. De ce sa-i batem pentru ca striga? E dreptul lor! Doar traim intr-o societate democratica!!! Fiecare grup social are dreptul sa ceara drepturile sale sa fie respectate, atit timp cit ei nu incalca drepturile altora!!!
  Aceasta demonstratie de frustrare de care au dat dovata tinerii „normali” care s-au dus cu pumnii sa le arate cum trebuie s-o faca „ne-normalii” arata cit de departe sintem de democratia europeana.

  PS. Eu sint casatorit normal si am si un copil, asa ca sa nu crezi ca-s de-al lor. 😉

  Apreciază

 2. Octavian Racu zice:

  Si pe mine ma doare intr-un loc de preferintele lor. Dar atunci cand ei ameninta cu nerusinare sistemul legislativ si valorile nationale, cred ca este anormal si chiar un semn de debilitate mintala cand dam dovada de „toleranta”. Toleranta trebuie sa inceteze in momentul in care aceasta mizerie se baga in zona noastra vitala.
  Da, stiu, homo au existat mult timp, dar niciodata acestia nu au incercat sa-si supuna societatea.
  Toleranta unora de alde tine vine de la lipsa de informare. Ti-as recomanda sa consulti diverse surse ca sa vezi ce activitati are aceasta secta homosexuala „gender-doc”, pentru a vedea ca nu eu sunt cel care ataca, ci ei. Eu fac parte din acea categorie de cetateni constienti, care incearca sa salveze valorile morale ale familiei si viitorul copiilor nostri…
  Sanatate

  Apreciază

 3. romania zice:

  daca v-ati uita un pic peste gard, adica in romania pe care ziceti ca o iubiti de nu mai puteti, ati stii ca aici avem legislatie antidiscriminare si nu a protestat nimeni, pentru ca toata lumea stie ca persoanele de orientare homosexuala sunt discriminate la locul de munca (sunt santajate si date afara daca se afla ca sunt gay), in societate (nu sunt lasati sa isi organizeze intalniri si meetinguri de protest) sau de biserica (nu primesc dreptul de a se ruga la dumnezeu).

  deci mai uitati-va o data spre romania si nu mai fiti captivi in trecutul comunist, numai comunistii persecutau homosexualii. daca vreti in europa comportati-va ca atare!!!!]

  un roman gay

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s