Ortodoxie

Mars al Unitatii Nationale la Chisinau de 1 decembrie


final_simbAsociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi, va sărbători, alături de Mitropolia Basarabiei, aniversarea celor 90 de ani de la unificarea naţională a tuturor românilor şi 80 de ani de la înfiinţarea Mitropoliei Basarabiei de stil vechi.

Vă anunţăm că în ziua de 30 noiembrie, la orele 15.00, un sobor de preoţi ai Mitropoliei Basarabiei va oficia un parastas la mormintele membrilor Sfatului Ţării, la Cimitirul Central de pe strada Armenească.

În ziua de luni, 1 decembrie, ASCOR Basarabia va organiza, la orele 9.00, împreună cu delegaţiile filialelor ASCOR din România, un marş al Unităţii Naţionale (de la Universitatea de medicină, până la monumentul lui Ştefan cel Mare), care se va încheia cu o depunere de flori la monumentul domnitorului.

În aceeaşi zi, la 13.00, în incinta bibliotecii „Onisifor Ghibu”, va avea loc o conferinţă dedicată celor două evenimente istorice (80 de ani de la înfiinţarea Mitropoliei Basarabiei, 90 de ani de la Marea Unire).

În cadrul manifestaţiilor vor participa delegaţiile filialelor ASCOR din Craiova, Bucureşti, Iaşi, Bacău, Sibiu şi altele. Conferinţa se va încheia cu lansarea „Cărţii de Conferinţe ASCOR”, un proiect comun al tuturor filialelor ASCOR. Cu această ocazie, filiala ASCOR Chişinău va lansa primul număr al publicaţiei „Studentul Ortodox”.

Sunt invitaţii toţi doritorii.

Biroul de presă al ASCOR Chişinău

Reclame
Standard

2 gânduri despre „Mars al Unitatii Nationale la Chisinau de 1 decembrie

    • atreiacale zice:

      Este vorba de MARSUL UNITATII NATIONALE, nu politice. Pentru mine personal unitatea spirituala este mult mai presus decat unificarea a doua guverne corupte si rupte de realitate.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s