ProletKult

Revista AXA a fost lansată la ISPRILa 18 februarie 2009, o parte din colectivul revistei AXA a avut o întâlnire cu studenţii de la Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale în cadrul căreia a fost prezentată publicaţia şi s-a discutat despre perspectivele de colaborare .

snv36719Stanislav Dohot, preşedintele Ligii pentru Dezvoltare şi Realizare a Tinerilor (LIDER) a făcut o scurtă prezentare a asociaţiei pe care o reprezintă şi proiectele derulate şi planificate de către membrii LIDER. Desigur, atenţie deosebită a fost atrasă revistei AXA, unul din cele mai reuşite proiecte, care a constituit principala temă de discuţie. Îndeosebi, tinerii s-au arătat interesaţi de problemele politice şi valorile creştin ortodoxe abordate de AXA.

Valeriu Harabara, redactorul şef al publicaţiei, a vorbit despre scopurile revistei şi politica editorială, iar Octavian Racu, redactorul tehnic, despre unele aspecte legate de tematicile abordate în publicaţie. Proaspătul nostru colaborator, scenaristul Ion Guţu, a vorbit despre noua rubrică din revistă în care acesta se va referi, în mod special, la producţiile cinematografice recente şi clasice.

Tinerii s-au arătat interesaţi de materialele publicate, membrii grupului AXA fiind surprinşi să afle că unii studenţi colecţioneaz sistematic numerele revistei. O parte din studenţi s-au arătat entuziasmaţi, dispuşi să se alăture echipei noastre şi să contribuie la dezvoltarea publicaţiei.

PS: În seara zilei de astăzi urmează să vadă lumina zilei numărul 7 al revistei AXA

Mai jos găsiţi câteva imagini de la lansare:

snv36727

snv36726

snv36708

snv36725

Reclame
Standard

Un gând despre „Revista AXA a fost lansată la ISPRI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s