Degradare

Călin Vieru dispreţuieşte limba română şi face bani din pervertirea tinerilor


startrack150508_5Pagina oficială a „Time Entertainment Network”, cea mai mare reţea de localuri de divertisment şi „culturalizare” în masă a tinerilor, ai cărui proprietare Călin Vieru, fiul poetului Grigorie Vieru, nu cunoaşte limba română.

Site-ul conţine exclusiv informaţii în limba rusă şi engleză, româna lipseşte. Un lucru destul de straniu pentru un fecior care pretinde că doreşte să continue „cauza” tatălui.

Nu cred că una din cauzele pentru care a luptat părintele său era „streaptease show” şi „show-urile erotice” . Unii lideri creştini,  care se declară confraţi de idei politic cu Călin Vieru şi luptători  fervenţi împotriva fenomenului homosexualismului şi pervertirii tinerilor, ar trebui să se întrebe de ce localurile în care au loc orgiile homosexualilor aparţin acestui candidat la funcţia de deputat?

Care sunt motivele reale pentru care Călin Vieru se vrea deputat?

Eu cred că discuţiile sale despre „valorile naţionale” sunt de prisos aici. Nici o poezie, nici o lacrimă nu îmi va schimba părerea.

Standard

4 gânduri despre „Călin Vieru dispreţuieşte limba română şi face bani din pervertirea tinerilor

  1. editorcassh zice:

    da, e adevărat! Şi-i clar ca bună ziua, că nu valorile naţionale l-au făcut să intre în acest joc politic! La bază stă altceva, dar eu nu ştiu anume ce, cu părere de rău!

    Apreciază

  2. viktor zice:

    okupatziva d etreaba vstra..aratind foto nu demstrati ka vieru are aici vreo legatura..aratati popo5rului fapte konkrete….dokumente kare vb despre faptul k e implicat..sh nu vb protii,dukind in eroare lumea…nu patati numele vieru…rushine…

    Apreciază

Lasă un comentariu