Politica

Partide artificiale vs partide reale


Aşa cum şi presupuneam acum 2 ani, cele două partide liberale proaspăt create, PLDM şi PL nu sunt decât o elementele ca Matrix-ului ţesut de laboratoarele lui Mark Tkaciuc (on je Goebbels, on je Cardinalul, on je Spânul).

liberalism

Prin Moldova se plimba fantoma liberalismului

Rele sau bune, AMN, PD şi PPCD sunt partide devenite deja  istorice, partide care reprezintă anumite părţi concrete ai societăţii, sunt partide cu un fundament social foarte puternic. Pentru a elimina această reprezentativitate incomodă, Spânul trebuie să înfiinţeze un şir de partiduţe, popularitatea cărora să fie creată artificial de instituţiile media din Moldova. În acest fel, a fost creat PL, PLDM, MAE, UCM etc.

Sunt periculoase pentru Spân aceste partiduţe?

Nu, nu sunt periculoase, pentru că ele nu reprezintă pe nimeni. Ele sunt conjuncturale şi în cazul în care vor ajunge în parlament se vor nărui, transformându-se în masă uşor de manevrat. Partidele artificiale sunt periculoase prin faptul că nu au capacitate a de a lua decizii, Moldova fiind în pericol de a se transforma, de facto, într-un sistem monopartidist.

Ce pericol ne aşteaptă?

Partiduţele artificiale nu au capacitatea de asumare a responsabilitatea în faţa cuiva pentru că, repet, nu reprezintă decât stăpânii care i-au creat. Partidele artificiale nu reprezintă decât un set de imagini proiectate pe creierii publicului naiv, care au drept scop să înlocuiască temporar realitatea.

Metodele de promovare a partidelor de buzunar în defavoarea celor care reprezintă societatea este o direcţie periculoasă care ar putea avea ca finalitate neutralizarea organismului social, lichidarea oricărei capacităţi de a rezista la derapajele antidemocratice. Partide ca PL, PLDM, MAE şi UMC au fost create doar cu un singur scop: instalarea monopolului absolut asupra puterii politice din Republica Moldova. Controlul absolut asupra tuturor cetăţenilor.Nu un control în favoarea cetăţenilor, ci spre distrugerea lor.

Reclame
Standard

Un gând despre „Partide artificiale vs partide reale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s