Politica

O bătălie pierdută nu înseamnă un război pierdut


knight_of_the_temple_by_alfredssonÎn urma alegerilor din duminica aceasta, Moldova s-a reîntors, practic, la situaţia de până la 4 aprilie 2005. Partidul Comuniştilor a obţinut un monopol absolut asupra puterii politice, iar unica opoziţie parlamentară este reprezentată de nişte partide slabe, fără personalităţi şi fără structură.

În fine, orice proces are părţi pozitive şi negative. Eşecul dreptei în actuala campanie poate fi preschimbat într-un nou proces pozitiv: naşterea unei noi perspective de dreapta, o viziune purificată de limbajul şi mesajul retardat din perioada perestroicii şi anilor 90, purificată de filo-occidentalism excesiv şi elemente neoliberale.

O nouă perspectivă de dreapta trebuie orientată spre cultivarea personalităţii, nu a „vedetelor”; a caracterelor, nu a clovnilor; a politicienilor, nu politicanilor.

Nu putem accepta un astfel de regim, nici o astfel de opoziţie. A accepta una din acestea ar însemna să devenim sclavi a unui cerc închis, din care de fapt, ar trebui să ieşim cu orice preţ.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s