reвaLюtzie

„Panglica Sfântul Gheorghe” – în faţa cui a reuşit să capituleze Republica Moldova?


165px-ribbon_of_saint_georgesvgUtilizarea simbolurilor în campania „Panglica Sfântului Gheorghe” care presupune de fapt victoria alianţei ruso-americane asupra Germaniei şi în acelaşi timp asupra întregii Europe şi reorganizarea ordinii mondiale după conferinţa de la Ialta, cu alte cuvinte, victoria balaurului asupra Sfântului Gheorghe. Este victoria a paradigmei liberal-comuniste asupra Europei tradiţionale. Nu doar Basarabia a fost cea care a avut de suferit în urma acestei „victorii” diabolice, dar şi Rusia însuşi, pentru că am observat că „ordinul Sfântul Gheorghe” este purtat în mod special de 9 mai, chiar dacă Sfântul Gheorghe se sărbătoreşte la 6 mai.

Utilizarea acestui simbol, în timp ce ţara noastră a fost cea care a pierdut războiul cu Federaţia Rusă în 1992 este o sfidare la adresa statalităţii Republicii Moldova. Cei care au arborat steagul României pe preşedinţie şi parlament nu se deosebesc în nici un fel de cei care poartă ordinul care în Rusie semnifică victoria asupra altui stat. Or, campania „Panglica Sfântul Gheorghe (care de fapt nu este o simplă „panglică” ci un ordin militar al Imperiului Rus şi al Federaţiei Ruse, nu al Moldovei)” simbolizează o victorie asupra Republicii Moldova? În faţa cui şi când a reuşit să capituleze Moldova?

Reclame
Standard

4 gânduri despre „„Panglica Sfântul Gheorghe” – în faţa cui a reuşit să capituleze Republica Moldova?

 1. Ioan Karabulea zice:

  Dupa intronarea noului „Superpresedinte” – Obama, si odata cu imbunnatatirea, chiar cohetarea lui cu „Ursul” Putin, cred ca aceasta scurta observatie este una plina de adevar, care arata cat de umili pot fi reprezentantii unui neam care au suferit un esec si acum tremura de frica.

  Karamurza ne da un exemplu bun din lumea animala cand un soi de furnici lenese incep sa populeze musuroaele si secretind niste elemente chimice pe cale le maninca furnicile, acestea incep sa le hraneasca fara a se mai ingriji de proprii copii. In caz de pericol furnicile salveaza ouale acestor paraziti lasind spre pierzare proprii copii…

  Din pacate balaurul stie cum sa sugrume traditia statelor pentru ca sa preia numele Sf. Gheorghe si sa se autoprolcalme noul biruitor!

  Apreciază

 2. VICTORIA asupra antonescu zice:

  Esti debil! Mai, IDIOTULE!!!!!! A fost victoria asupra antonescu si altii fascisti! Am niste prieteni – evreii – ei povestesc despre romani, si despre antonescu…. Esti debil! Vreau ca tu personal o sa stii ce inseamna Treblinca, Aushvitz, Buhenvald….
  Urasc asa oameni сa tine!
  Daca esti om educat (macar putin) o sa stergi debilia sa scrisa mai sus!

  Apreciază

  • Alex zice:

   sper ca esti la curect ca din 1943 romania a luptat impotriva germaniei, iar fascistul Antonescu nu era la putere… asa ca tu sarbatoresti victoria asupra lui Antonescu in ziua gresita…

   Apreciază

 3. Liga tineretului rusofon a întins cârpa „Sfântul Gheorghe” de la Pușkin până la Bodoni și strigă:„Pobeda!” Rușine! Există tricolor și limbă română, domnilor sovietici și bolșevici primitivi.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s