Degradare, Ortodoxie

ASCOR împotriva aşa-numitului „festival al familiei”


Asociaţia Studenţilor Creştin Ortodocşi Români din Republica Moldova (ASCOR) se arată stupefiată de tehnicile perverse de manipulare utilizate de către organizaţiile angajate în lupta împotriva valorilor familiei tradiţionale. UNFP şi Societatea de Planificare a Familiei, organizatorii „Festivalului Familiei”, asociaţii care sunt preocupate activ de promovarea avorturilor, contracepţiei, prostituţiei şi homosexualităţii în întreaga lume, şi în mod special în ţara noastră, s-au postat de această dată în postura de falşi „apărători ai familiei”.

ascorŢinem să amintim că UNFP este cel care a semnat un plan de acţiuni cu guvernul Republicii Moldova pentru perioada de 2007-2011, prin care statul urmează să contribuie la deschiderea clinicilor de avortare şi aşa-numitor „centre de planificare a familiei”, instituţii care au menirea să menţină un control asupra natalităţii prin sterilizare populaţiei şi întrerupere a sarcinii, fapt care este opusă radical politicii demografice a statului nostru. Aşa-numitul „Festival al Familiei” nu este decât o campanie de manipulare a opiniei publice care are drept scop ascundere adevăratelor scopuri ale acestor organizaţii, îndreptate spre distrugerea familiei şi viitorului societăţii din Republica Moldova.

Considerăm că prezenţa alături de aceste organizaţii a unor feţe bisericeşti, organizaţii religioase, nu face decât să smintească credincioşi cu ataşament faţă de valorile morale. Regretăm angajarea presei scrise şi electronice în această campanie de spălare a creierilor îndreptate împotriva intereselor cetăţenilor statului nostru.

Chemăm societatea civilă, credincioşii să boicoteze acţiunile acestor organizaţii periculoase pentru viitorul ţării noastre şi totodată chemăm populaţia să participe la acţiunile globale în favoarea valorilor familiale şi împotriva avorturilor din ziua de 1 iunie.

Biroul de presă al ASCOR                                                                   16 mai 2009

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s