Lumea

La Kiev se va constitui o internaţională antirusă


La începutul lunii iulie 2009, la Kiev va avea loc congresul de constituire a Mişcării Internaţionale Naţional-Democrate.

Unul din scopurile Mişcării este opunerea ideologiilor imperialiste, în special a Kremlinului şi a reprezentanţilor săi în alte state – „în numele intereselor popoarelor slave, caucaziene şi turanice”.

Knight_by_PigeonKillMişcarea împărtăşeşte viziuni multinaţionaliste. „Înţelegem că ideologia imperialistă este criminală în relaţie cu proprii patrioţi. Naţionaliştii ruşi au nevoie de susţinerea fraţilor ucraineni şi beloruşi în lupta împotriva şovinismului rus. Aceştia sunt persecutaţi de puterea de la kremlin şi au nevoie de susţinere externă. Populaţia rusă a Rusiei suferă din cauza politicii Kremlilului în Caucazul de Nord, războaielor gazelor cu Ucraina, iar acum şi cu Belorusia”, se afrmă într-un comunicat.

Printre fondatorii mişcării sunt Partidul „Bratstvo” (Ucraina), Academia Victoriei Naţionale, „Ruşii pentru UPA” (Ucraina şi Rusia). La eveniment vor participa reprezentanţii organizaţiilor din Caucazul de nord, Vietnam şi reprezentanţii mai multor popoare din Federaţia Rusă. Au fost invitaţi şi reprezentanţi ai cercurilor patriotice din Belorusia, Georgia şi alte state care suferă de pe urma politicii şovine a regimului Medvedev-Putin.

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s