Degradare

Republica Moldova se află în stare de război


New_World_Order_by_endemoniadoEpoca contemporană, în care avem nefericirea să trăim, decurge sub semnul luptei popoarelor pentru supravieţuire. Această luptă nu este dusă între popoare, aşa cum se întâmpla în trecut, ci a unui sistem economic dirijat de un grup restrâns de persoane, împotriva popoarelor, în calitate lor de celule constitutive a organismului global al umanităţii.

Occidentalismul în calitate de ideologie constitutivă a civilizaţiei occidentale, este acel instrument, acel cancer (care uneori este numit şi „europenizare”) care ca un cancer roade, distruge aceste celule, transformându-le în „ansamblu de indivizi autonomi”. „Cetăţeni”, liberi să se mişte în limitele fixate de maşinăria statului liberal şi de spaţiul informaţional, care răspândeşte cu insistenţă pornografia şi „cultura” de prost gust. „Cultura” care provoacă moleşeala, moartea spiritului critic, lipsa energiei vitale şi impotenţa spirituală, creând iluzia existenţei unei „societăţi deschise” şi „libere”. Deschisă faţă de ce? Liberă pentru ce?
Din păcate, nimeni nu poate răspunde la această întrebare.

În timp ce resursele naturale, necesare pentru satisfacerea unor necesităţilor vitale ale membrilor unei societăţi, scad, numărul populaţiei creşte necontenit. Iată de ce elita mondială consideră necesară stabilirea unui control asupra resurselor naturale care se află în afara ariei civilizaţiei occidentale. Este vorba, în cele din urmă, de supravieţuirea a omului occidental pe seama „barbarilor”, populaţiilor care nu au avut „onoarea” să se nască în rândurile „rasei superioare” a europeanului sau americanului. Este o situaţie similară cu dispreţul romanilor „civilizaţi” faţă de geto-dacii „barbari”, care trebuie transformaţi în popor supus cu orice preţ.

Cum se supune un popor?

Să privim puţin peste „sfaturile” cunoscutului strateg chinez Sun Tzu:

– arta supremă a războiului constă în a învinge duşmanul fără luptă;
– toată arta războiului se întemeiază pe înşelătorie;
– un stat inamic trebuie ocupat intact; ruinarea acestuia este o politică inferioară.

Pentru aceasta:

– trebuie discreditat tot ceea ce merge bine în ţara adversă;
– reprezentanţii claselor conducătoare ale ţării adverse trebuie determinaţi să întreprindă acţiuni ilegale. Reputaţia lor trebuie subminată prin orice mijloace şi, la momentul oportun, aceştia trebuie supuşi oprobriului public;
– trebuie răspândite discordia şi gâlceava între cetăţenii ţării adverse;
– tinerii trebuie întărâtaţi împotriva bătrânilor;
– tradiţiile adversarilor trebuie ridiculizate.

Simţiţi cumva aici situaţia Republicii Moldova? Simţiţi cum împotriva noastră are un loc un război pe viaţă şi pe moarte, iar noi suntem victime tăcute aflate sub un asediu de lungă durată?

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s