Degradare

1 decembrie – ziua în care România va muri


După ratificarea tratatului de la Lisabona de către cele 27 ţări membre a devenit cert faptul că Republica Moldova nu mai are ce căuta în „Uniunea Europeană”, devenită acum un imperiu antidemocratic, un instrument de promovare a intereselor obscure a unor companii transnaţionale.

The_true_face_of_EU_by_FilipeHattoriZiua de 1 decembrie din acest nu va mai fi un prilej de bucurie. Dacă acum 81, la 1 decembrie 1918 se puneau bazele unei Românii Mari şi puternice, în zilele noastre, la 1 decembrie 2009 vom „sărbători” moartea României. Moartea pe care românii şi-au provocat cu mâinile lor , iar suicidul, din câte ştim, este unul din cele mai mari păcate.

Începând cu 1 decembrie al acestui an, statul român este desfiinţat şi transformat într-o provincie neînsemnată a unui imperiu. Ceea ce nu a reuşit Imperiul Otoman, Imperiul Austriac, Imperiul Rus a reuşit astăzi ceea ce numim „Uniunea Europeană”.

Nu acesta a fost visul românilor, nu aceasta este voinţa a neamului românesc, ci a duşmanilor noştri. Românii au vrut bunăstare şi dreptate, nu lichidarea fiinţei sale naţionale. Ruşine acelor politicieni care promovează astăzi pe agenda politică distrugerea propriului neam!

Reclame
Standard

3 gânduri despre „1 decembrie – ziua în care România va muri

  1. McLoud, the last zice:

    Mai degradatule, nu ti-e jena de laptele supt de la ma-ta de vorbesti in acest hal despre romani? Tu n-ai buze sa saruti pamantul pe care a pasit vreodata un roman si n-o sa ai niciodata genunchi sa te tartasti pentru a fi iertat. Locul tau este pe fundul Nistrului sau in stepele rusesti, unde erau hoardele de canibali in deceniul al 5-lea, al secolului trecut (pentru buna ta informare cerceteaza despre nomazii canibali din stepa Nogaisk !). Porc jegos, fara neam si Dumnezeu, sunt sigura ca esti suficient de inconstient si te joci cu rabdarea adevaratilor romani, te joci cu soarta. Aprin o lumanare cu mare plecaciune la mormintele lui Grigore Vieru, sotii Teodorovici sau Ghimpu, dar pe mormantul tau ma pis si ma cac. Sper din tot sufletul sa fii ingropat oriunde dar nu in pamantul sfant al stramosilor mei. Nu vreau sa imputi acest meleag sacru cu hoitul tau imputit. Citeste si ia aminte, eu nu vreau moartea pacatosului, ci indreptarea lui… !

    Apreciază

  2. Gigi menestrelul zice:

    McLoud are dreptate… De vină este mă-ta, acea târâtură jegoasă şi sifilitică, care l-a lăsat alcolicul de tac-to beat pe ea. Rezultatul îl vedem cu toţii… a ieşit un rac mic cât un muc care atâtnă într-o zi geroasă… Hai sictir, JEGULE !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s