Politica

Pentru a slăbi PL-ul, Filat va reanima un partid „unionist”


Săptămâna aceasta Constantin Tănase scria în unul din editorialele sale despre „necesitatea lansării unui partid unionist”, care ar prelua electoratul care visează la unirea cu statul vecin, anexat la Uniunea Europeană.

Ştie ce ştie Tănase. „Profeţiile” sale nu sunt publicate în zadar. Circulă un zvon prin târgul Chişinăului că jucătorii din umbră planifică scoaterea de la naftalină a aşa-numitului Partid Naţional Român, care ar intenţiona să participe la alegerile parlamentare din această toamnă, preluând electoratul Partidului Liberal, condus de Mihai Ghimpu, în favoarea Partidului Liberal Democrat, condus de Vladimir Filat.

Pe lângă „unionistul” de profesie, Ilie Bratu, noul (vechiul) partid ar avea la conducere şi pe Sergiu Laşcu, preşedintele „Mişcării Naţional Creştine”, fiul lui Mihail Laşcu, preşedintelui sindicatului „Demnitatea”, un sindicat al organelor de forţă din cadrul Ministerului de Interne.

Standard

5 gânduri despre „Pentru a slăbi PL-ul, Filat va reanima un partid „unionist”

  1. Pingback: Unioniştii o să rămână iar ca proştii . « Cred în învierea Romaniei Naţionaliste

  2. vlah zice:

    Curios.
    Dapăi PNR (să recunoaştem, sună fain 🙂 ) a fost fondat de Gh. Ghimpu şi după moartea acestuia trecuse la M. Ghimpu, credeam că după fondarea PL, a dispărut. Straniu lucru.
    Da de S. Laşcu nu ştiam 🙂 Moldova ţara minunulor, greu să-mi imaginez cum tipu a luat bătaie după 7 aprilie, taică-său fiind om de-a comuniştilor.

    Apreciază

  3. Pingback: » Unioniştii o să rămână iar ca proştii .Ion Tcaci

Lasă un comentariu