Ortodoxie

Mitropolia Moldovei – „structură rusească” sau „structură românească”?


Din câte cunosc, Mitropolia Moldovei nu este reprezentată de cetăţeni ruşi, ci de cetăţeni ai Republicii Moldova, buni români şi patrioţi în marea lor majoritate. Iată de ce mă arăt de cele mai multe stupefiat de prostia unor moldoboi care îşi îngroapă în noroi propria Biserică. Mitropolia Moldovei este o structură românească pentru este constituită în mare parte din români, nu de ruşi.

Dacă şi există un naţionalism românesc pur în Basarabia, acesta poate fi găsit doar în rândurile Bisericii Ortodoxe din Moldova. Acesta poate fi regăsit de multe ori şi în preoţii care ţin de Mitropolia Moldovei. Anume aici se află seva vitală a conştiinţei româneşti pe care cu tot dinadisul doresc să distrugă clica liberală şi presa pusă în slujul său. Priviţi titlurile de ziare: Jurnalul de Chişinău promovează foarte activ satanismul, „Timpul”, ajunge sub limita moralităţii înjurând ceea ce au mai sfânt românii basarabeni, Biserica Ortodoxă, iar „Unimedia”, nu este de mirare, le ţine tonul.

Noţiunea de „ortodoxofobie” şi propaganda urii iraţionale faţă de Biserică şi creştinism devin foarte actuale. Rămâne să ne întrebăm „cui prodest?”

Anunțuri
Standard

2 gânduri despre „Mitropolia Moldovei – „structură rusească” sau „structură românească”?

  1. Pingback: Mitropolia Moldovei – “structură rusească” sau “structură românească”? | De la bloggeri adunate

  2. Cine se subordonează bisericii lui Stalin, creată în 1943, este un satanist.
    Patriotismul oamenilor ce ţin de Mitropolia Moscovită se vede de exemplu de 9 mai, când popii ce aparţin de entitateea asta străină, satanistă, hasidică celebrează pe sălbaticii armatei roşii şi aşa numita lor victorie.
    Cum să existe o ortodoxofobie când B.Ortodoxă Rusă a încercat să aducă în subordine pe cea gruzină!!!!(care există de 16 secole!). Aici e satanism, imperialism, hasidism. Ruşii sunt cea mai corcită naţie cu jidani oricum.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s