Politica

„IMAS este apolitic și nu manipulează, Doamne ferește!”


Decizia IMAS de a nu publica rezultatele cu privire la raitingul politic este primul caz de manipulare grosolană din partea unui institut de cercetare sociologică. Potrivit directorului IMAS Doru Petruț, institutul pe care îl conduce a renunțat să publice rezultatele cu privire raitingul partidelor politice din cauza ”presiunilor din partea diverselor partide politice”. Fie și așa. Totuși, nu înțelegem, de ce au fost făcute publice datele cu privire la “încrederea față de partidele politice”? Oare nu încearcă IMAS, în acest fel, să sugereze publicului că restul rezultatelor sondajului ar putea coincide cu „topul încrederii”?

În mod normal, în cazul în care IMAS ar fi dorit să se distanțeze de orice implicații politice, ar fi renunțat la publicarea oricăror date legate de subiectele politice. Or, IMAS a preferat să ofere doar un fragment din întregul “tablou al raitingului politic”, creind o imagine falsă a situației politice în țară. Se pare că aceasta a fost intenția IMAS-ului.

Se vede cu ochiul liber că unul din obiectivele manipulării este oferirea unei poziții mai avantajoase cuplului PD – PDLM.

Dacă ne-am aminti de instituția odioasă care finanțează “Barometrul Opiniei Publice” (Fundația Soros), nu ne-am mira deloc de piruetele „apolitice” ai așa-numite “societăți civile”.

Reclame
Standard

4 gânduri despre „„IMAS este apolitic și nu manipulează, Doamne ferește!”

  1. fundatia Soros conduce Europa de est.O amarata de fundatie,reuuseste sa influenteze mentalitatiile intr-o parte a globului,si sa modifice structuriile de conducere din unele tari.

    Nu ne putem pune cu Soros,Bilderberg si Rokeffeler. Suntem prea mici pentru un razboi asa mare,si cel mai important e sa fim PRUDENTI.

    TLC

    Apreciază

  2. Eu cred ca asta e o katleta din seria Mocanu-Plahotniuk … si asa cum la IMAS Filatu are mai mare incredre decat Za-Lupu … apoi s-a dat de inteles ca acel ce a facut presiuni e Lupu sau fie si komicii… astfel s-a dat de rugumat kiorilor puternici „Oi, blyaaaa…, Lupu (sau komicii) e deranjat de cresterea celui mai bun de pana acum si mai iubit fiu al poporului – Vlad Filat”

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s