Degradare, аюрель

De ce răspândesc unii „dezvăluiri şocante” despre sine însuşi?


De vre-o lună de zile, o organizaţie de esenţă securistă se tot chinuie să răspândească „materiale compromiţătoare” debile împotriva sa. Metoda mai are denumirea şi de „vaccină informaţională” şi are drept scop elaborarea, la un anumit grup-ţintă, a unor „anticorpi informaţionali”, care i-ar proteja de informaţii compromiţătoare adevărate, venite din alte surse.

Ce să facă o organizaţie pentru a preveni pericolul dezvăluirii informaţiilor cu privire la adevărata sa activitate? „Dacă nu poţi înăbuşi o răscoală, condu-o”, spune o maximă orientală. În acelaşi fel putem vorbi despre sfera informaţională: „dacă rişti să fii deconspirat, răspândeşte zeci, sute de informaţii „compromiţătoare” la adresa ta (care nu vot reprezenta decât jumătate de adevăr), pentru ca nimeni să nu mai priceapă unde este adevărul şi unde este minciună.

Chiar dacă cineva va îndrăzni să spună adevărul despre tine, adevărul său îşi va pierde din însemnătate şi valoare printre alte sutele de „adevăruri” (măsluite de tine).

Reclame
Standard

4 gânduri despre „De ce răspândesc unii „dezvăluiri şocante” despre sine însuşi?

 1. Pingback: De ce răspândesc unii “dezvăluiri şocante” despre sine însuşi? - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. Pingback: De ce răspândesc unii “dezvăluiri şocante” despre sine însuşi? | De la bloggeri adunate

 3. In Basarabia NICI O FORTA,PARTID SAU NU,ONG SAU ORICE ALTCEVA nu apartine Romaniei ci Moscovei,FSB,SIS, KGB sau si mai grav criminalului smirnov!

  La voi in ,,republica,, separatista moldova,un criminal cautat de INTERPOL precum dimitri soin cu puta mica,e mare analist politic si politolog.

  Degeaba ghimpu face gargara romaneasca,daca Republica separatista Moldova,si republica separatista Nistreana, sunt membre ONU(separate de ROMANIA,precum STALIN a dorit!!), si MAI GRAV, CIA si Casa Alba stiu foarte bine, Moldova tot in CSI este,care este forma URSS a globalizarii.

  Nu mai faceti gargara,ca sa nu va inecati. Diferenta politica intre Voronin si Ghimpu este doar declarativa.

  SIS si Tiraspolul coopereaza,mafia si firmele,spalarea baniilor,traficul de toate cateogoriile,de droguri,etc, exista.Ba chiar sheriff tiraspol si-a deschis sediu in CHISINAU!

  Voronin si criminalul smirnov au afaceri comune si separate,iar Basarabia e condusa de cel mai bogat om de afaceri,care e Voronin junior.

  Asadar,sa vorbesti intr-o tara KGB de Miscarea Legionara,e o comedia marca Charlie Chaplin!

  Miscarea Legionara exista in Romania,dar e strict supravegheata de SRI,fosta Securitate.Ea activeaza in jurul Fundatiei George Manu,iar restul organizatiilor compromit si scindeaza ideea legionara,la ordinul SRI.

  Miscarea Legionara nu se dezvolta in Romania pentru ca sunt mai multi securisti infiltrati decat legionari adevarati.

  In Basarabia NU exista Miscarea Legionara,sa fie clar.

  Singura forma romaneasca de patriotism a existat in Basarabia prin Andrei Ivantoc,prin Petru Godiac,Tudor Petrov Popa.

  De altfel acestia au si fost drogati batuti si torturati de KGB-ul de la tiraspol, filiala a Kremlinului.
  rectific,Transnistria nu e membra ONU…inca….. e pe cale de a fi,dupa exemplul Kosovo.Asadara crimele impotriva umanitatii vor fi trecute cu vederea,iar traficul de organe,de droguri,proxenetism a lui smirnov Red Mafia,vor fi serse,iar banii vor fi spalati.

  PSS: ghimpu a spus ca vrea sa se intalneasca cu presedintele USA Barak Obama.

  Consilierii de la Casa Alba fix la unu ghimpu se gandesc toata ziua.

  Nu-l baga nimeni in seama,in fond nici nu e presedinte,decat interimar,apoi, daca vrea sa ia modelul Georgiei,de a iesi din CSI,si de a purta un razboi impotriva Moscovei,trebuie sa proclame UNIREA cu Romania a Moldovei,altfel in maxim o jumate de ora, CRIMINALUL smirnov isi muta armata pe Prut.

  In Romania nu are curajul,pentru ca bazele de la Cincu,Smardan si Kogalniceanu, ale americanilor vor distruge hoardele de puscariasi ale lui smirnov!

  Armata adevarata a lui smirnov,nu este conform estimarilor,ci este de peste un milion,chiar daca ,,republica separatista nistreana,, are doar 700 mii locuitori!

  smirnov are girul Kremlinului,care la o comanda,precum a facut in Georgia,scoate cateva sute de mii de puscariasi si ii pune pe front.

  Asa a facut Stalin impotriva lui Antonescu,Hitler si Manneheim,

  tot asa a facut si Putin,Medvedev in Georgia,si nu ar ezita sa faca si in Moldova!

  Ar fi bine ca tovarasul Ghimpu,ca sa devina un demn urmas a lui Stefan,cu toate costurile,sa proclame UNIREA.Alta solutie nu exista,

  NATO si Casa Alba nu e interesata de un anumit Ghimpu ,presedinte interimar,si Republica Moldova. Moldova nu va intra in NATO,decat daca se uneste cu TARA MUMA ROMANIA!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s