Degradare

Homosexualii moldoveni din nou manipulează


Asociaţiile pro-gay au ieşit din nou la rampă cu o manipulare grosolană a opiniei publice. De această dată este vorba de sinuciderea unui homosexual după ce a fost surprins de poliţişti în veceul unui bar, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu partenerul său.

Desigur, toată vina pentru cele întâmplate a fost aruncată asupra organele de forţă, care ar fi „făcut presiuni psihologice” asupra tânărului. Cu toate astea, anume asociaţia „GenderDoc-M” este cea care desfăşoară o activitate sectară, împiedicând tinerii care suferă de devianţe sexuale să revină la viaţa normală.

Pentru a vedea cât de absurde sunt revendicările asociaţiilor „pro-gay”, să ne imaginăm o altă situaţie: o fată minoră este surprinsă de colaboratorii poliţiei practicând prostituţia. În urma reţinerii şi informării părinţilor asupra activităţii fiicei lor, fata se sinucide. Cine în acest caz sunt de vină, poliţiştii care şi-au făcut datoria sau persoanele care au îndemnat copila să se prostitueze?

Societatea respinge perversiunile sexuale şi acest lucru este cât se poate de firesc. Fireşti sunt şi sancţiunile morale pe care le aplică. Faptul că unii din perverşi preferă să-şi pună capăt zilelor decât să revină la normal nu este decât rodul activităţii aşa-numitelor „asociaţii pentru apărarea intereselor comunităţii gay-lor”. Anume ele trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru astfel de tragedii.

Reclame
Standard

2 gânduri despre „Homosexualii moldoveni din nou manipulează

  1. Nu mai lua tu apararea la organele de forte. In politie mai ales la patrula lucreaza toti boii care majoritatea nici studii superioare nu au , eu imi inchipui ce iau facut lui homosexualul acela care sa sinucis , iar referitor la fata minora sa sinucis din cauza ca politistii au violata ei de regula asa procedeaza cu asa fete le cere ca si lor sa le faca bine evident ca gratis ca daca nu te inchidem sau ii spunem lu parintii tai.
    Atit timp cit nu o sa respectam toti cetatenii nostru indiferent de apartnenta politica, sociala, sex, opinii liber exprimate , si evident respectarea tuturor comunitatilo cea a romilor, a cui vrei si inclusiv si a homosexualilor , lesbienilor, nu avem dreptul sa ne numit stat de drept, vedetiva de treaba si lasati oamenii sa se iubeasca cum vor, este alegerea lor si dumnezeu cu dinsii

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s