reвaLюtzie

Revoltele din Africa de Nord, o speranţă pentru statele subjugate


Revoltele din Nordul Africii nu reprezintă o simplă reacţie la înrăutăţirea situaţiei materiale, ci o revoltă împotriva dominaţiei umilitoare a Occidentului în aceste state. Implicarea în problemele interne, menţinerea unui regim dictatorial poliţienesc şi a unui preşedinte-marionetă, supus intereselor SUA şi Israelului, au explodat în revolte sociale de amploare, care riscă să se reverse într-un război civil.

Tehnologiile pe care SUA a utilizat acum câţiva ani în Europa de Est, pentru declanşarea „revoluţiilor colorate”, au fost însuşite şi de activiştii revoluţionari din  statele islamice.

Occidentul priveşte stupefiat Egiptul incendiat refuzând să creadă ochilor. „Cum aşa? O revoluţie fără voia Bruxellesului şi Washingtonului?” Uite aşa, epoca civilizaţiei Apusene se apropie de obştescul sfârşit. Noi, cei care suntem „noii barbari” –  ortodocşii şi musulmanii nu trebuie decât să aruncă ultimul bulgăre pe mormântul euroatlantismului.

Revoluţia împotriva dominaţiei globale a Vestului din nordul Africii este o speranţă pentru toată lumea subjugată şi sărăcită, este o speranţă a micilor popoare într-un viitor mai bun.

Reclame
Standard

2 gânduri despre „Revoltele din Africa de Nord, o speranţă pentru statele subjugate

  1. Ion Albu zice:

    Egiptul riscă să devină un stat islamic profund militant și periculos pentru pacea în zonă, și asta prin vot democratic.Asta-i principala miză de care se tem toți.Egiptul nu mai e același stat de acum zeci de ani cînd Israel îl umilea și îngenunchia ușor.Demografic a explodat în ultimii zeci de ani iar excesul ăsta de populație e tocmai bun și destul de sărac pentru a fi ghidat spre interesele islamiștilor.
    Totuși, occidentul are destule resurse să controleze situația acolo.
    PS: nu te bucura încă,pe termen lung s-ar putea să ne afecteze mai mult pe noi, ortodocșii români, decît pe vinovații principali.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s