Degradare

Politica de combatere a discriminării – renaşterea totalitarismului comunist?


Conceptul de “discriminare” şi „combaterea discriminării” este unul eminamente comunist din punct de vedere ideologic. Proiectul nediscriminare, pe care încearcă să impună societăţii o mână de asociaţii sponsorizate din afara ţării are un rol nu atât juridic, cât ideologic. Un fapt destul de evident.

Trupele NKVD lichideaza pe cei care nu sunt de acord cu politica de nediscriminare

Trupele NKVD lichideaza pe cei care nu sunt de acord cu politica de nediscriminare

Ţinta proiectului este crearea unei instituţii represive şi antidemocratice care ar imita activitatea inchiziţiei catolice – Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Anume crearea acestei instituţii conţine un mai mare pericolul decât însăşi existenţa a noţiunii de „orientare sexuală” în proiectul de lege cu privire la combaterea discriminării.

Venind într-o societate care încă nu s-a curăţit deplin de mentalitatea comunistă, promotorii „nediscriminării” încearcă să construiască un nou model al societăţii totalitare comuniste, în care rolul de altă dată al Partidului Comunist să fie înlocuit cu CNCD. În ieşirile sale publice, reprezentanţii Coaliţiei nediscriminare au evocat în mai multe rânduri necesitatea „reeducării populaţiei”, arătându-se îngrijoraţi că linia sa ideologică nu este susţinută, conform sondajelor realizate la comanda Fundaţiei Soros, de peste 98 la sută din populaţie.

Suntem martori a reproducerii a noului model comunist: crearea unei autorităţi care ar „orienta ideologic” societatea şi ar eticheta şi marginaliza indivizii care nu ar corespunde „liniei ideologice oficiale”. CNCD, care urmează să fie creat în cazul în care Parlamentul va fi adoptata legea nediscriminare va fi acea instituţie care va declanşa o campanie represivă împotriva celor care apără valorile tradiţionale ale familiei, istoria şi cultura naţională. Primele atacuri au fost declanşate chiar înainte de a fi adoptată legea: unul din reprezentanţii Coaliţiei Nediscriminare ameninţă cu judecata a unui din cele mai populare portaluri din Republica Moldova -privesc.eu „pentru tolerarea mesajelor homofobe pe chatul portalului”, Vitalie Marian, preşedintele asociaţiei „Pentru Familie” este atacat în judecată pentru că a publicat pe blogul său lista persoanelor care fac lobby în favoarea homosexualilor, iar la 9 martie, aceeaşi coaliţie nediscriminare se arată nemulţumită de stema oraşului Soroca, care în viziunea sa ar fi „xenofobă” şi cere să fie modificată. Revoltătoarea este şi presiunile aceleaşi Coaliţiei pentru desfiinţarea armatei naţionale. Îngrijorare trebuie să prezinte şi exercitarea presiunilor asupra instituţiilor statului cu scopul limitării libertăţii de opinie şi circulaţie a cetăţenilor străini care se pronunţă împotriva propagandei homosexualităţii. Anterior au existat şi alte cazuri care sunt mai mult decât absurde, care indică faptul că treptat societatea noastră se mişcă spre un nou totalitarism comunist.

Articole legate de caracterul totalitar al CNCD

CNCD sfideaza cetatenii – Memoriu in atentia Parlamentului României

O institutie totalitara: CNCD

Reclame
Standard

5 gânduri despre „Politica de combatere a discriminării – renaşterea totalitarismului comunist?

 1. Fundatia gorbaciov e cea mai influenta organizatie de pe mapamond. Gorbaciov,cel mai malefic tiran din istorie,franc-mason,care a ,,nimicit,, comunismul,pentru a instaura o ,,noua ordine mondiala masonica capitalista,,

  doreste neaparat sa ne sugereze cum ca comunismul a cazut,si ca economia socialista a fost proasta.Il credeam daca nu venea vorba din gura lui Gorbaciov.

  Problema comunismului este aceea ca evreii infiltrati in institutele anti-comuniste, vor sa ne spuna ca ROMANII si RUSII de dupa 1960 au UCIS,au UCIS,au UCIS,si sunt tortionari comunisti.

  In felul asta,jidanii de dupa 1940,in Romania,si de dupa 1917 in URSS,sunt spalati cu detergent dero,si facuti inocenti.

  Pai cea mai CRIMINALA perioada a comunismului a fost cea de dupa 1944,pana in 1960.

  Ori tocmai aici se sterge cu buretele totul,iar evreii sunt albiti.

  Pana si in SIberia,jidanii au dus-o bine,fiind FUNCTIONARI ai statului URSS,nicidecum ca si romanii Basarabeni, muncitori in mina,in lagar, sau si mai grav, FARA loc de munca,muritori de frig si foame,lasati in mijlocul naturii sa fie mancati de vii,de ursi!

  URSS a legalizat avortul,si circa 200 MILIOANE de COPII au murit avortati ,in toata perioada URSS de existenta!!!!!

  TOvarasul Gorbaciov,nu vrea sa spuna,dar cu siguranta se STIE ca dupa CERNOBIL, URSS s-a prabusit.

  Ceea ce ne duce cu gandul ca oculta lui GORBACIOV a pus bomba atomica la Cernobil,nicidecum un accident.

  Au murit iradiati milioane de oameni,copii au murit avortati spontan, ori s-au nascut cu malformatii.

  Imediat dupa CERNOBIL, Razboiul rece a luat sfarsit, iar MASONII REAGANA SI GORBACIOV au cooperat la DISTRUGEREA URSS-ului diabolic,si inlocuirea lui cu ceva si mai DIABOLIC decat URSS: cu lumea globalizata,cu MILIOANE de rusi,ucraineni,romani, lituanieni,ce au fost TRAFICATI in Occident,sau au emigrat pentru totdeauna.

  Mame lasate acasa cu copii, copii crescuti de bunici, orfelinatele pline,asta a insemnat pactul lui Gorbaciov din 1986,incepand cu bunele relatii datorate CERNOBILULUI.

  Gorbaciov a fost cel mai DIABOLIC dintre comunisti,dupa evreul BERIA din NKVD!

  CHINA a trecut de la COMUNISM la CAPITALISM,ajungand puterea 1 a lumii.

  Rusia,Romania,Moldova,Polonia,Bulgaria,etc , au fost DINAMITATE economic,iar industria lor a fost dusa la fier vechi.

  Astfel,pe acest teren,s-a putut usor implementa OCULTA: secte sataniste, orgii, pornosaguri la TV, distrugerea BISERICII,a FAMILIEI, a CREDINTEI stramosesti.
  De ce judecam noi pe unii muritori de foame care fac compromisuri? Nu ar trebui cumva sa tragem in adevaratii vinovati?

  Apreciază

 2. Ieri a avut loc şedinţa fracţiunii PLDM în care s-a discutat subiectul Legii. Aştept răspunsul de la domnul Ghileţchi care a spus că va argumenta de ce nu trebuie să fie votat proiectul de lege.

  I-am scris însă pînă la această oră nu am un răspuns.
  Dacă PLDM refuză să voteze, proiectul nu va trece!

  Doamne dăle minte conducătorilor ţării şi frică de anatema urmaşilor!

  Apreciază

 3. Pingback: Politica de combatere a discriminării – renaşterea totalitarismului comunist? | Blog Noua Dreaptă

 4. Stavros zice:

  Aşa şi numai aşa!Cu Dumnezeu înainte Octaviane! Cele mai înalte aprecieri! JOS, la infern,- CIUMA SODOMITĂ a homosecilor=zoofili=nicrofili=pedofili=transperverşi=analofili=SIDA… etc.,etc. JOS la pucioasa Sodomei şi Gomorei, la jarul mistuitor, acolo să-şi facă mîrşăveniile inainte să intre pe furca satanei blestemate!!!!!!!!!!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s