Politica

Pagina oficială a comunei Băcioi utilizată în agitaţie electorală în favoarea PLDM


În cel mai primitiv mod, pagina oficială a primăriei comunei Băcioi este utilizată nestingherit în calitate de instrument pentru agitaţie electorală în favoarea PLDM, sfidând legislaţia electorală şi bunul simţ.

Este destul să trecem cu vederea titlurile materialelor de pe site pentru a ne convinge de acest lucru: „PLDM Băcioi repară gardul grădiniței din Hamzeu”, „PLDM Băcioi în ajutorul copiilor din familiile vulnerabile”, creând senzaţia că am accesat site-ul oficial al partidului.

În pofida faptului că domeniul www.bacioi.md este proprietatea autorităţii publice locale (a comunei Băcioi), fapt confirmat de www.nic.md, resursa Web a fost transformată în organul de presă al liberal-democraţilor.

Mai mult decât atât, tot aici sunt plasate şi informaţii cu privire la aşa-numitele „ajutoarele umanitare” oferite de PLDM alegătorilor din localitate: „La ultima întâlnire a sătenilor cu PLDM Băcioi oamenii au solicitat un ajutor din punct de vedere alimentar. Fără multă discuţie, au şi început. Pachetele conţineau făină, orez, mazăre, paste, ulei. După cum ştiţi, PLDM este şi a fost un partid care are grijă de oameni. Acest lucru au realizat şi de aceasta dată.” Desigur, astfel de „gesturi umanitare” nu pot avea decât un sens electoral.

Desigur, astfel de încălcări nu influenţează mersul şi rezultatul campaniei, dar dezvăluie o atitudine şi un mod de gândire deloc diferite de stilul  celor care au guvernat acum 2 ani.

Reclame
Standard

Un gând despre „Pagina oficială a comunei Băcioi utilizată în agitaţie electorală în favoarea PLDM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s