reвaLюtzie

Miroase a revoluţie


În aer adie aroma revoluției. Izbucnită în țările arabe, ea se răspândește prin Europa și Asia ridicând masele nemulțumiților la luptă împotriva actualei ordini sociale, economice și politice. Dreapta încearcă să se opună acestor valuri, iar stânga să amortizeze lovitura asupra vechii orânduri cu mesajele sale populiste, încercând să încalece valul revoluționar. Cu toate astea, nimeni și nimic nu mai poate opri procesul care a fost declanșat. Aceasta este o revoluție a Forței A Treia.

Tinerii marinari de pe “Corabia nebunilor” se ridică la luptă atât împotriva capitanului vasului, cât și a pasagerilor care frânează procesul revoluționar. Este o răsturnare care urmează să spulbere fundamental lumii vechi și să readucă în actualitate o lume nouă bazată pe valori eterne, străină de falsurile contemporanității.

Noua revoluție nu este o luptă a unui partid împotriva altuia, a unei oligarhii împotriva altei oligarhii. Noua revoluție este o luptă a vitalității împotriva culturii morții, a spiritului veșnic tânăr împotriva rămolirii, a eroismului împotriva nemerniciei. Noua revoluție este o luptă dintre o lume muribundă și una aflată în durerile nașterii.

Goarna revoluției verde va suna în curând. Fiți atenți să nu vă prindă somnul în ceasul X. Atenție la prospecții!

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s