discriminare, Securitatea naţională

Declarație cu privire la acțiunile de discreditare a drepturilor omului


În ziua de 11 iunie, mai mulți reprezentanți ai societății civile au organizat o contramanifestație împotriva acțiunilor de discreditare a declarației universale drepturilor omului și promovarea unor mesaje incompatibile cu o societate democratică și sănătoasă din punct de vedere moral.

Așa-numitul marș „Pentru Drepturile Omului şi Nondiscriminare” reprezintă o sfidare la adresa statului de drept, un atentat la suveranitatea țării și valorilor naționale.

Mesajul și ideile pe care le promovează cele câteva organizații străine nu au nimic în comun cu apărarea demnității umane, ci dimpotrivă, reprezintă și o sfidare a bunului simț. Scop real al acestora este crearea unor tensiuni și divergențe în interiorul societății noastre, ascunzându-se în spatele unor grupuri sociale defavorizate.

Ținem să informăm că printre organizatorii marșului sunt asociații care fac propaganda relațiilor homosexuale, promovează avortul și relațiile sexuale premature printre tineri, incită la violență, ură și intoleranță față de persoanele cu alte viziuni morale, politice și religioase.

În opinia societății civile din Republica Moldova, astfel de organizații reprezintă un atentat grav la valorile democratice ale țării noastre, iar organele de stat sunt obligate să ia măsuri pentru limitarea activității acestora pe teritoriul statului nostru.

11 iunie 2011

Reclame
Standard

3 gânduri despre „Declarație cu privire la acțiunile de discreditare a drepturilor omului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s