Politica

Voronin și Tcaciuc i-au furat lui Dodon „victoria”


La o zi de la briefingul susținut de Dodon, PCRM organizează un alt briefing, în care Voronin face o declarație similară celei anterioare – nerecunoașterea rezultatelor alegerilor din municipiul Chișinău. Nu vi se pare straniu?

Fie celor din echipa PCRM nu li s-a părut prea dură ieșirea în public a lui Dodon, fie Voronin a încercat să sublinieze odată în plus “кто в доме хозяин”, subminând autoritatea candidatului comunist la funcție de primar.

PCRM nu are nevoie de un nou Marian Lupu. Dodon era necesar comuniștilor pentru a obține o victorie morală în municipiu, Dodon avea nevoie de comuniști pentru a acumula un capital de imagine. Odată cu sfârșitul alegerilor, Dodon devine periculos pentru cei care vor să conserve actuala formulă a PCRM, iar Dodon nu mai are nici un rost să se mai afle în postură de “мальчик на побегушках”, mai ales după ce a tras, practic, de urechi PCRM în consiliul municipal, salvându-l de un eventual eșec electoral care ar fi grăbit dezintegrarea partidului. Comuniștii au o datorie morală față de Dodon, datorie pe care, din cauza propriului orgoliu, nu vor recunoaște niciodată. Iată de ce însăși comuniștii ar prefera să scape de Dodon cât mai repede, sperând să exploateze în continuare victoria din capitala, care va fi atribuită exclusiv “geniului conductătorilor PCRM”. Într-un cuvânt, Voronin și Tcaciuc i-au furat lui Dodon victoria.

Iată de ce azi îl vedem în fața presei pe adevăratul lider comunist, nu Dodon, vorbind în numele staffului electoral. Tătuca a revenit acasă, s-a terminat distracția…

Standard

2 gânduri despre „Voronin și Tcaciuc i-au furat lui Dodon „victoria”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s