Degradare

Despre domnișoara Frolov(a) și amicii săi


Am tot încercat să aflu ce specializare și ce grad are domnișoara (sau doamna, nici nu mai știu cum să le spunem) Angela Frolov, activista inveterată a asociației GenderDoc-M, încât îndrăznește să împartă tuturor etichete de competență și incompetență în problema minorităților sexuale.  Mă întreb ce studiu, ce cultură generală are domnița, în afară de instructajul de la seminarele și training-urile în care se pregătesc lobby-știi pro-gay? O fi avut domnia sa o profesie sau merite în domeniul cercetărilor medicale și psiho-sociale, însă în fața opiniei publice nu o cunoaștem decât în calitate de [cenzurat].

Domnișoara Frolov și girlfriend-urile sale de [cenzurat] vor să arunce toată lumea după gratii, nu pentru că cineva nu ar iubi-o și nu ar suferi-o, ci  pentru simplul motiv de a nu fi de acord cu modul ei de a gândi.  Nu contează dacă ai îndemnat la violență sau nu, pentru ei însăși dezacordul cu postulatele predate la seminarele cu plăcințele și coffee-break-uri, reprezintă deja un gest criminal.

Comportamentul este unul perfect sectant – închiși în cadrul unui grup social marginal – întreaga lor lume și nivelul de cunoștințe se reduce la terapiile în grup și instructajele sistematice. În măsura în care ei își cultivă sentimentul de “minoritate oprimată” (indiferent dacă este reală sau nu această oprimare), ei devin și mai agresivi față de lumea care îi înconjoară.

Grupul sectar este ca un drog – el creează sentimentul siguranței și puterii. Iată de ce integrarea tot mai adâncă în colectiv și cultivarea urii față de lumea înconjurătoare devine o necesitate cotidiană bolnăvicioasă. Ei își doresc cât mai multă ură din partea lumii din jur, pentru că această ură îi face să se asocieze tot mai mult grupului său sectar. Pe lângă aceasta, “oprimarea” creează o alură de “popor ales” – purtător de adevăr ezoteric. De unde vine și megalomania domnișoarei Frolov și prietenilor săi în împărțirea „certificatelor de competență” specialiștilor în medicină, psihologie, drept etc.

Ura pe care o răspândesc este una cronică: majoritatea oamenilor nu sunt de acord cu ei, ceea ce ar însemna că societatea este plină de criminali – iar criminalii, conform raționamentului lor, trebuie „neutralizați” și „reeducați”. Este inutil să mai discutăm despre consecințele pe care ar putea aduce un astfel mod de gândire.

Standard

3 gânduri despre „Despre domnișoara Frolov(a) și amicii săi

  1. hart zice:

    Извините, не особо знаю кто она такая, но имею представление чем занимается эта организация.
    Это не Брега справа?

    Apreciază

  2. hart zice:

    Я так понял что Брега получает/получал деньги от Сороса.
    ГендерДок наверно тоже существует на деньги западных организаций, которые занимаются „популяризацией” такого образа жизни.

    Apreciază

Lasă un comentariu