discriminare

Am ajuns s-o vedem și pe asta: organele de forță reprimă pe cei care se opun propagandei homosexuale


Dacă anterior spuneam că mișcarea pentru promovarea intereselor minorităților sexuale se va transforma în scurt timp persecuții în încălcări ale dreptului la libertatea religioasă, libertatea opiniei și libertatea exprimării libere,  se părea o aiureală, iată că astăzi lucrurile devin tot mai evidente. Se părea că judecarea unui blogger, precum și atacurile asupra site-ului PRIVESC.EU sunt doar cazuri singulare. Iată că lucrurile au luat o altă întorsătură în ajunul dezbaterilor în jurul legii nediscriminare.

Poliția a început în cel mai nerușinat mod să împiedice răspândirea literaturii care exprimă opinie a societății civile asupra pomenitului proiect de lege .

Iată că la două biserici de la Bălți au descins comando-uri de poliție care au confiscat broșuri verzi cu titlul: “Manifestul homosexualilor : acum și în Moldova”. Materialul este împărțit de creștini pe întreg teritoriul Moldova, făcând parte din acțiune de informare în legătură cu conținutul și esența legii nediscriminare.

Materialele reproduc anumite articole publicate de homosexualii americani, precum și analizează fenomenul deviației sexuale și impactul acestuia asupra societății din punct de vedere al specialiștilor în psihologie, sociologie, psihopatologie. Trebuie de evidențiat că nu există nicio referire la viața politică sau la un partid oarecare. Cu toate astea, reprezentanții MAI s-au grăbit să afirme că materialul conține „îndemnuri la nesupunere civică” – oare?

La Chișinău a fost reținut Secretarul General al PSD – Sergiu Coropceanu, care s-a implicat în răspândirea acestei literaturi. Încă nu este clar care sunt învinuirile aduse – se vorbește fie de neindicarea tirajului, fie de „instigare la ură și homofobie”. Ne rămâne să aflăm. Poliția mai are timp să născocească motive tâmpite.

Deocamdată, “homofobia” – “boală” de care suferă 98 la sută din populația Republicii Moldova, nu reprezintă un delict.

Vezi următoarele știri:

Biserica impotriva homosexualilor! Brosurile scandaloase gasite de politisti in cateva biserici din Balti

Secretarul general al PSD, Sergiu Corobceanu, retinut de politie!

Percheziții la PSD. Poliția l-a reținut pe Secretarul General, Sergiu Coropceanu

Reclame
Standard

2 gânduri despre „Am ajuns s-o vedem și pe asta: organele de forță reprimă pe cei care se opun propagandei homosexuale

  1. Puscasu Vlad Irimie zice:

    lasa ca e bine sa reprime,pentru ca veti merge la CEDO si veti primi despagubiri substantiale,si cel mai important lucru: se va observa propaganda agresiva sovietico-homosexuala contra crestiniilor.

    Orice persecutie a crestiniilor,va duce numai si numai la adevar.E bine ca homosexualii sa isi dea arama pe fatza!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s