Fără categorie

La frontiera dintre ani şi epoci


2012_energy_conservation (1)

Iată că a plecat anul 2012. A fost un an care ne-a dat multe speranţe, dar am primit în schimb doar dezamăgiri şi necazuri. Anume în acest an am pierdut cei mai dragi oamenii fără de care nu îmi imaginam viitorul. Unii au plecat în ceruri, alţii pur şi simplu au preferat să trădeze în cele mai neaşteptate şi cele mai complicate momente din viaţă. Să fie ţărâna uşoară celor dintâi şi celor din urmă. Ne vom descurca cumva cu ceea ce ne-a mai rămas.

La limita dintre ani am pomenit pentru ultima dată pe cei care ne-au părăsit pentru totdeauna, cei vii şi cei morţi. Apocalipsa a avut loc. A murit lumea veche şi s-a născut una nouă. Anul 2013 aduce o etapă absolut nouă în viaţă mea. E una din cele schimbări care se întâmplă doar de câteva ori în viaţa unui om. O fi bună, o fi rea acesta din urmă, rămâne să vedem.

În schimb, pot să mă laud că în acest an am cunoscut şi foarte multă lume nouă, frumoasă, cinstită şi deşteaptă, care îmi oferă noi motive de a fi optimist. Vorba cronicarului: „Nasc şi la Moldova oameni”. Împreună cu aceşti oameni minunaţi intenţionăm să pornim mai multe proiecte, care vor aduce ceva nou în atmosfera din societatea noastră.

La finele acestei mici intervenţii, dragii mei vizitatori, vă doresc un an fericit şi împlinitor de vise şi speranţe. Să ne vedem cu bine în noul an!

Anunțuri
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s