Lumea

Uniunea Europeană – principalul vinovat de violențele din Kiev


kievTrebuie să recunoaştem un adevăr adevărat, principalul vinovat de situaţia din Ucraina este doar Uniunea Europeană, care a susţinut, incitat şi a legitimat violenţele a tot felul de grupări marginale, care şi-au declarat drept scop răsturnarea prin violenţă a Guvernului legitim.

Ianukovici a refuzat să semneze Acordul de Asociare, care ar fi distrust economic Ucraina şi ar fi transformat-o într-o periferie pauperizată a „spaţiului economic europea”. Acţiunile masive de protest au venit ca un act de răzbunare împotriva tentativelor Ucrainei de a-şi apărarea suveranitatea naţională şi interesele economice.

Dacă UE este o instituţie care susţine şi promovează astfel de procese, înseamnă că existenţa ei devine un pericol pentru existenţa statelor suverane şi a guvernelor naţionale. Susţinerea „euromaidanului” ucrainean transformă Uniunea Europeană, Parlamentului European, într-o grupare teroristă şi criminală, un soi de KomIntern contemporan. În pericol se află azi nu doar Ucraina, ci întreaga Europă, pentru că astfel de practici ar putea deveni o normă în „pedepsirea” guvernelor care nu doresc să se supună ordinilor Marii Porţii Europene. Nu este exclus ca astfel de scenarii să aibă loc şi la Chişinău peste 2-3 ani.

“Eurointegrarea” vine astăzi cu un singur mesaj: având steagul UE, ţi se permite să faci orice. Poţi să furi, să faci contrabandă, să dai foc poliţiştilor şi să răstorni prin violenţă un guvern legitim şi legal. Tot este permis în numele “viitorului european”. Odată ce o bună parte a conducătorilor UE au fost în tinereţe “revoluţionari marxişti”, nu mă miră deloc poziţia de azi a Bruxellesului.

De facto, Ucraina astăzi se află în situaţia de a alege într-un stat liber şi suveran şi dezintegrarea lui în regiuni separatiste, aflate sub patronajul corporaţiilor transnaţionale din Vest.

Reclame
Standard

8 gânduri despre „Uniunea Europeană – principalul vinovat de violențele din Kiev

 1. Pingback: Uniunea Europeana – principalul vinovat de violentele din Kiev | FrontPress

 2. Nu știu de câte ori ați fost în Ucraina, însă când vorbiți despre „patronajul corporaţiilor transnaţionale din Vest” nu știți nimic despre patronajul ursului din Est.
  Nu legitimez violențele în nici un fel, însă este total greșit să găsești UE drept țap ispășitor în această poveste. Nu apărați guvernarea legitimă de la Kiev. Este ca o prostituată și s-a lăsat pe mâna celor care au dat mai mult, mai puțin decât orice s-au gândit la binele cetățenilor sau al țării. Plus, au murit 5 oameni acolo. Nimic nu justifică aceste fapte, nimic!

  Apreciază

  • si te gasisi tu evreul, aparatorul „democratiei: sa iti dai cu parerea… si daca au murit, i-au omorat fortele de ordine? si cine i-a pus sa participe la actiuni violente, sa produca haos? esti de partea teroristilor si bine ar fi sa iti rasplata pt nelegiuirile tale; cat mai urand. v-ati invatat voi „alesii” sa dispuneti de oameni, sa creati tulburari, sa jefuiti si lumea sa nu aiba nicio reactie.

   Apreciază

 3. Pingback: Uniunea Europeana – principalul vinovat de violentele din Kiev

 4. Pingback: UNIUNEA EUROPEANĂ – PRINCIPALUL VINOVAT DE VIOLENȚELE DIN KIEV |

 5. Pingback: UNIUNEA EUROPEANĂ – PRINCIPALUL VINOVAT DE VIOLENȚELE DIN KIEV | .::: CALIN ADRIAN :::.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s