Sociologie

Egalitatea gender și marasmul marxist


Astăzi parlamentul a votat un proiect de lege prin care elimină din anumite norme termenii de mamă și tată, dar și interzice publicitatea în care s-ar promova imaginii femeii în calitate mamă și soție într-o țară în care tocmai degenerarea valorilor tradiționale ale familiei și unei crize demografice care ne pune în pragul dispariției biologice.

Dincolo de tentativele de impunere a unei agende ideologice, șochează nu doar dorința de a impune o ideologie în spațiul mediatic, dar și limitarea dreptului la asociere și participare în alegeri a partidelor și mișcărilor care nu ar cădea de acord cu o astfel de agendă.

Orice mișcare politică care nu împărtășește tezele marxiste ale egalității gender riscă, pur și simplu, să nu fie înregistrat în calitate de concurent electoral.

Ce facem cu cei care nu împărtășesc o astfel de viziune politică, pledând pentru o direcție politică conservatoare? Le punem călușul la gură și le interzicem să participe în alegeri exact cum s-a procedat în regimul sovietic?

Luând în considerație că 70% din funcționari, iar vreo 85% din cadre didactice sunt femei, le dăm afară pentru că nu respecte cotele gender?

Reclame
Standard

2 gânduri despre „Egalitatea gender și marasmul marxist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s