Politica

Liderii partidelor liberale trebuie arestati si judecati!


Am vizitat astă noapte cele două clădiri vandalizate de prostime. Imagini dezolante. Mărturisesc că mi s-a făcut scârbă de cei care au ieşit să „protesteze” în acest fel.

Nu înţeleg nici logică a manifestaţiilor: odată ce alegerile au fost câştigate de PCRM, fără a frauda, iar rezultatele au fost recunoscute de comunitatea internaţională (UE, OSCE, SUA), care este rostul unor alegeri repetate. De câte „alegeri repetate” vom avea nevoie şi care va fi finalitatea lor? Populaţia Republicii Moldova a dorit să ofere mandatul comuniştilor şi a manifestat dispreţ şi neîncredere faţă de formaţiunile liberale. Sunt atât de naivi să creadă „opozanţii” că prin distrugerea clădirilor, lupte de stradă vor atrage simpatia populaţiei? Mă îndoiesc.

Ceea ce se petrece acum în centru este o crimă care se pedepseşte conform Codului Penal. Deja majoritatea liderilor opoziţiei cad sub incidenţa legii şi merită privaţiune de libertate. Mă mir de ce până acum nu a fost arestaţi Filat, Chirtoacă, Urechean, Pavlicenco, criminali care în mod deschis cheamă la răsturnarea unui parlament ales în mod democratic.

Sper ca tot acest circ să se finalizeze cât se poate mai repede.

Standard

Un gând despre „Liderii partidelor liberale trebuie arestati si judecati!

Lasă un comentariu