Degradare

Homosexualii – un „neocomunism” sau avangarda dizolvării popoarelor


În anii precedenţi, discuţia în jurul marşului poponarilor era concentrată în natura devianţei: este ea naturală sau provocată de o dezvoltare anormală a personalităţii. În cele din urmă, s-a văzut că astfel de polemici nu au nici un rost, pentru că indiferent la ce concluzii s-ar ajunge, problema nu este rezolvată.

Pederastofilii, precum şi unele secte protestante, încearcă să împingă această problemă exclusiv spre dimensiuni morale sau religioase, pe când problema este mult mai adâncă. Mişcarea minorităţilor sexuale este în realitate o mişcare politică şi ideologică globală, care încearcă să impună omenirii o viziune postmodernă asupra lumii.

Într-adevăr, homosexuali au existat în toate timpurile, aşa cum au existat şi alte tipuri de deviaţii comportamentale (necrofilii, zoofilii, pedofilii, etc.), însă niciodată grupurile anormale nu au încercat să-şi impună societăţii ideologia. De fapt, nu este vorba atât de homosexuali, cât de grupurile care stau în spatele lor şi ideologia pe care aceştia promovează.

Grupurile de presiune a gay-ilor sunt foarte bine instruiţi şi foarte bine finanţaţi. Probabil nu există nici un ONG, nici un grup social în Republica Moldova care primeşte o asistenţă atât de mare cât o primesc homosexualii.

Mişcările gay-lor au funcţia de „avand-garde” („detaşamentul care explorează terenul necunoscut pentru a pregăti înaintarea grosului trupei”).

Orice societate sănătoasă reacţionează la o normalitate, aşa cum reacţionează un organism în momentul în care în interiorul lui pătrund corpuri străine (microbi, de exemplu). În momentul în care organismul nu mai este capabil să răspundă la atacuri din exterior (ceea ce în termeni medicali se numeşte „toleranţă”) infecţia se răspândeşte în întreg organismul.

Se întrebau câţiva blogeri, de ce trebuie să reacţionăm la paradele gay-lor?

Răspund: pentru că lipsa de reacţie din partea noastră i-ar permite să devină mai îndrăzneţi şi să înainteze noi cerinţe. Faptul că în prezent la noi nu sunt legalizate căsătoriile homosexuale şi adopţiile copiilor de către homosexuali, se datorează anume reacţiilor fireşti din partea părţii sănătoase a organismului sociale.

În momentul în care astfel de reacţii nu vor mai exista, „avand-garda” va continua să înainteze, iar în urma ei vor sosi noi şi noi năpaste, una mai groaznică decât alta. Am putea asemăna această năpastă ideologică doar cu inaintarea comunismului la începutul secolului 19-lea. Dacă în serviciului comunismului era angajat „proletariatul”, acum în serviciul neocomunismului se află homosexualii, în calitate de „clasă obidită şi oprimată”. Nu sunt periculoşi homosexualii cât ideologia care este promovată prin intermediul lor. Nu este vorba de nişte lucruri abstracte, ci de modificare radicală a mentalului colectiv, exact aşa cum a avut loc spălarea de creiere în masă în prima perioadă a instaurării comunismului. Totul urmează a fi dizolvat: conştiinţa etnică, identitatea sexuală, familia, memoria istorică etc.

Astăzi chestiile astea par minore, însă în viitor s-ar putea să se transforme în nişte probleme, la care nu am putea să facem faţă dacă nu reacţionăm acum. Totul depinde de conştiinţa şi responsabilitatea fiecărui în faţa strămoşilor şi urmaşilor săi. Europa deja regretă liberalizarea efectuată, ar putea veni şi la noi vremea în care vom regreta paşii spre liberalism.

Standard

16 gânduri despre „Homosexualii – un „neocomunism” sau avangarda dizolvării popoarelor

  1. Pingback: Homosexualii – un “necomunism” sau avangarda dizolvării popoarelor « Stop gay!

  2. Pingback: Homosexualii – un “necomunism” sau avangarda dizolvării popoarelor « Stop gay!

  3. Ion Tcaci zice:

    Octavian ia pus pe protestanti anume acolo unde le este locul , in rand cu pidirastii , si unii si altii sunt impotriva firescului , si unii si altii sapa la radacina poporului roman .
    Foarte bun articol Octavian .
    Ultima propozitie a lui Curcubet imi aduce aminte de desenul cela animat in care era celebra propozitia „Si mai ziceai ca imi esti prieten ” 🙂

    Apreciază

  4. Alexandru,
    Ce anume nu ţi-i clar? Atît promovarea pederastiei cît şi a sectelor au un scop comun: mutilarea spiritului naţional românesc, modificarea, occidentalizarea modului de gîndire a românului de rînd.

    Şi dacă tot zici de Octavian că pe nedrept se consideră creştin: datoria creştinului este de a apăra Adevărul, fie în faţa promovării deschise a unei patimi (pederastia), fie în faţa promovării ereziilor (protestantismul), fie în orice altă situaţie.

    Apreciază

  5. alex zice:

    Acest articol nu este decat o aberatie, o propaganda ideologica care nu se bazeaza pe careva baze stiintifice. Fiecare prostanac scrie ce ii trece prin cap.

    Apreciază

  6. Cateva lucruri pe care nu le-am amintit in postul meu, sa incerce sa le nege cineva:
    – In occident nivelul de „democratizare” a unui stat este masurat dupa nivelul de toleranta fata de homosexuali
    – Homosexualii afirma ca paradele gay nu sunt facute atat in favoarea minoritatilor sexuale, ci pentru sustinerea principiului „toti diferiti, toti egali”.
    – Miscarile pro-gay sunt de stânga: comuniste, socialiste, anarhiste

    Apreciază

  7. Cred că a face asemățări prea multe referitor la protestanții religioși și homosexuali ar fo o greșeală, din simplul motiv că ultimii au setul de influență culturală mai stabil și mai inflexibil. Religia acceptă consensul, posibil pe viitor se va diminua pînă la asimilare socil-politică totală.
    Homosexualismul ar reprezenta o reacție exagerată la regimurile socialiste anterioare, ceea ce este firesc ca sichimb cultural, dar nu firesc ca conduită sănătoasă și existențială.
    În ce ține de relația între politicieni și homosexuali, este evidentă prin tențința de diferențiere insistentă a ambelor tabere, instruirea și finanțarea lor de obicei au o sursă comună.
    Cred că ignorarea ar fi ceva firesc, mai coresct spus ignorarea explicită, nu merită de vorbit mult cu musculițele umane, nu de alta dar cocomitent cu contrazicirele publice le crește popularitatea. Cred că ignorarea merită a fi una normativă și indiscutabilă, similar arabilor în perpetuare. Presupun că cu timpul va fi necesară apariția unor instituții de reglare firească a posibilităților liberale.

    Apreciază

Lasă un comentariu